Kotisivujen tekeminen

Nettisivuja on monenlaisia, erittäin yksinkertaisista sivuista monimutkaisiin nettikauppoihin. Kaikista halvimmat kotisivut pystymme tekemään jopa 200 eurolla, monimutkaisten nettisivujen tekeminen maksaa tuhansia euroja. Kerro meille tarpeesi, jotta pystymme löytämään parhaan ratkaisun sinulle! Katso referensseistämme, millaisia kotisivuja olemme tehneet tai millaisia kotisivuja ylläpidämme tällä hetkellä. Sieltä huomaat, että nettisivujen suunnittelu, kotisivujen tekeminen ja niiden ylläpito ovat leipätyötämme, jonka osaamme hyvin. Nettinäkyvyyden kannalta kotisivut yritykselle on yksi tärkeimmistä markkinointikanavoista.

Ydinliiketoimintaamme on kotisivujen tekeminen

 ”Ydinliiketoimintaamme on kotisivujen tekeminen, ja osaamme sen hyvin!”

”Miten uuden kotisivun tekeminen etenee vaihe vaiheelta?”

Alkukartoitus ja nettisivun tavoitteetAlkukartoitus ja nettisivun tavoitteet

Ensinnäkin, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Kerro meille toiveesi ja kotisivujesi tavoitteen. Tavoite voi olla esimerkiksi lisämyynti, yrityskuvan kohottaminen tai ajankohtaisista asioista tiedottaminen. Lisäksi ilmoita toiveesi kotisivujen värimaailman suhteen ja toimita yrityksesi tai yhdistyksesi logo tai muu vastaava liikemerkki. Voimme myös tehdä sinulle täysin uuden logon tai ”tuunata” nykyistä logoasi!

Kotisivujen ulkoasun suunnitteluKotisivujen ulkoasun suunnittelu

Suunnittelemme ulkoasut aina tarvekartoituksen perusteella. Ulkoasun suunnittelussa otamme huomioon mm. rakenteen ja palstoituksen, graafisen ohjeistuksesi sekä tietenkin kotisivujesi tavoitteen. Teemme sinulle ulkoasuehdotuksen, ja kuitenkaan et sitoudu mihinkään ennen kuin hyväksyt ehdotuksemme. Kun jokin asia ei sovi ehdotuksessamme, kerro se meille, ja teemme tarvittavat muutokset.

Kotisivujen tekeminen, eli tekninen toteutusKotisivujen tekeminen, eli tekninen toteutus

Hyväksyttyäsi ulkoasun, alamme rakentamaan sinulle kotisivua. Teknisessä toteutuksessa otamme aina huomioon laadukkaan koodin sekä hakukoneystävällisyyden. Yleensä käytämme pohjana WordPressiä, mutta muutkin mahdollisuudet ovat tarpeen vaatiessa käytettävissä, esim. Drupal, Magento tai Prestashop. Nettikaupoissa käytämme yleensä Woocommercea tai edellämainittua Magentoa. Tekniseen toteutukseen kuuluu lisäksi tekstin ja kuvien sijoittelu sovitun mukaan sekä ulkoasun asentaminen sivuillesi. Kotisivujen teksti ja kuvat voivat tulla sinulta. Mutta sekään ei ole ongelma, jos sinulla ei ole tekstiä ja kuvia valmiina. Tarvittaessa tekstin ja kuvat saa kauttamme ja kauttamme saa myös käännöspalvelut. Huomioithan, että siinä tapauksessa on kyse lisapalvelusta ja laskutamme siitä erikseen. Teknistä toteutusta on myös hakukoneoptimointi, jonka teemme toimittamillemme sivuille, jos palvelu on tilattu erikseen. Usein tarvitaan myös kauemmin kestävää hakukoneoptimointia, ja sitä varten tarjoamme erikseen palvelusopimusta.

Kotisivun testausKotisivun testaus

Kotisivujen tekovaiheen jälkeen testaamme toiminnallisuudet monilla eri selaimilla ja päätelaitteilla. Lisäksi käymme vielä yhdessä sisältöä läpi ja mahdolliset kirjoitusvirheet tai muut epäkohdat korjataan.

Sivujen julkaisuSivujen julkaisu

Julkaisun jälkeen sinulle toimitetaan sovittu määrä käyttäjätunnuksia, avataan sähköpostilaatikot ja lisäksi toimitamme sinulle yhteystiedot asiakaspalveluumme, jotta sinulla on jatkossa tuki ja turva aina toiminnassasi.

Kotisivujen ylläpitoKotisivujen ylläpito

Meiltä saat myös sivujen valmistumisen jälkeen ylläpitopalvelun. Se voi sisältää esim. päivitysten tekemistä, uutisten lisäämistä sivullesi ja sosiaalisen median tileille. Meiltä saa myös sisällöntuotantoa, jotta sivuiltasi lähtevä ”uutisvirta” olisi jatkuvaa.

 Onko sinulla vielä kysymyksiä? Katso UKK osiotamme!